Dokonalost a jedinečnost značky Thule

06.10.2010 19:47

 

Inženýři oddaní správnému uchycení

 

Jedna filosofie našich chytrých řešení říká, že střešní nosiče Thule se musí na auto uchytit tak snadno, jak snadno budete nakládat a sundávat vaše vybavení. Od sestavení montážního návodu po samotné použití musíme zjistit rozměry daného vozidla a vyvinout na něj montážní kit, který vám nabídne řešení, které na vozidle dokonale sedí. Díky tomu můžete být snadno a rychle připraveni k odjezdu a dovézt své vybavení kam potřebujete.

Dokonalost uchycení

Naši inženýři vyvíjejí specifická řešení pro specifické oblasti, kde mohou být naše produkty montovány na vaše auto a vytvářejí inovativní řešení jak zabezpečit vaše cenné vybavení. Ať už se jedná o upevnění popruhy a ráčnami, vše je propočítáno na každý konkrétní automobil, abychom zajistili nejbezpečnější a nejjistější uchycení.

Zvláštní schopnosti

Thule vytvořila jedinečnou spolupráci s předními světovými výrobci automobilů. Toto spojená nám umožňuje získávat konkrétní podněty, jak navrhnout produkty, aby byly kompatibilnější s dnešními vozidly a snadněji se upevňovali. Zároveň my můžeme navrhovat přesné vzdálenosti pevných bodů a standardních vlastností, které umožní ještě dokonalejší uchycení produktů Thule.

Zpět