Centrum testování kvality

06.10.2010 19:45

 

Jedním ze základních kamenů strategie produktů Thule je bezpečnost. Schopnost produktu odolat co nejdéle opotřebení a kvalita jsou nezbytné, proto je pro nás bezpečnost na prvním místě. Z tohoto důvodu máme tři Centra testování kvality ve třech různých zemích, kde naše produkty procházejí rozsáhlým a pečlivým testovacím procesem, který převyšuje průmyslové standardy.

Stanovování a překračování standardů

Thule pomáhá při rozhodování, jaké by měly být bezpečnostní a kvalitativní standardy průmyslových výrobků. Jsme zastoupeni v komisi pro ISO standardy. Zároveň zařazujeme mnoho dodatečných vlastních testů, které našim zákazníkům zajišťují mnohem větší jistotu kvalitního výrobku.

Umění testování

Než produkt označíme kýženým logem Thule nebo začneme s jeho výrobou, musí podstoupit naše mučivé testy. Je vystaven všemu od mrazivého chladu po horko pouště a dlouhodobému UV záření. Pak teprve začíná zábava. Produkty Thule jsou vystaveny tahovým, nárazovým a vibračním testům, zkouškám ve vzduchovém tunelu, testům odolnosti, aerodynamiky a nárazovým testům. Ve skutečnosti je celý svět naší testovací dráhou. Naše prototypy a zkušební produkty bereme s sebou do skutečného světa a zkoušíme funkce, které zajistí, aby bylo vaše vybavení přepravováno bezpečněji, snadněji a dělalo vám radost. Když jsme konečně spokojeni, víme, že vy budete také.

Vysoká bezpečnost

Nezbytnou součástí bezpečnosti vašeho nosiče Thule je zajištění dokonalého uchycení. K rozsáhlým testům standardům kvality má Thule navíc celý tým lidí, kteří se věnují zkoumání přesného uchycení na každé vozidlo.

Zpět